SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östersund-Frösö Slalomklubb
Skidor
Hej och välkommen till ÖFS Telemark

ÖFS bjuder in alla ungdomar och juniorer som vill prova på att åka skidor med lös häl! Vi tränar tillsammans med både U16 alpint och Freeski, samt åker regelbundet till Norge för gemensamma läger och tävlingar med Norska Skiforbundets satsningsgrupp för telemark (https://www.skiforbundet.no/telemark/satsningsgruppe/), i samverkan med Svenska Skidförbundet. Det är en stor fördel om du har en bakgrund i många idrotter, och olika former av skidåkning, då grunden i våra tävlingar är en storslalombana som innehåller både hopp, velodrom (360) samt skate! Vi tävlar både i en längre bana (Classic) samt en kortare Sprint, som även körs parallellt, vilket ger riktigt roliga och spännande race!

 

Låter detta som grejen för dig, eller om du bara är nyfiken på telemark, är du hjärtligt välkommen att kontakta tränare och gruppansvarig Erik på mail erik.noaksson@skidor.com. Saknar du utrustning för att komma igång löser vi det också då vi har tillgång ett antal raceutrustningar via Svenska Skidförbundet.

 

Varmt välkommen att prova på och träna med oss i ÖFS Telemark!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
ÖFS, 27/12 18:01 
 
Våra sponsorer