SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östersund-Frösö Slalomklubb
Skidor

Vill du träna slalom, skidteknik, hopp mm?                                                                                                              Är du född mellan 2016–2013? Då är ÖFS Kids något för dig.

 

I ÖFS kids fokuserar vi på att skapa skidglädje hos våra åkare. Med inspirerande ledare, engagerade föräldrar och bra kamratskap hoppas vi skapa ett livslångt intresse för skidåkning.

 

Under åren i kids lär de sig grundtekniken för att bli en allsidig skidåkare som de kommer att ha nytta av oavsett vilken gren man väljer att framöver i sin skidkarriär.

 

Det krav vi har för att bli en ÖFS kids är att de kan åka lift själv samt ta sig ner för backen med kontroll och stanna på ett angivet ställe eller kommando.

 

Som förälder till en ÖFS kid så finns det möjlighet till engagemang i en sport som innefattar skidglädje, utveckling på snö som ni kan dela med era barn. Är du intresserad av att vara med som ledare, hjälpande förälder på skidor? Kontakta Pierre Björk eller Josefine Enqvist.

 

Vid funderingar om kids kontakta följande så hjälper vi er.

Pierre Björk – karlpierrebjork@gmail.com eller 070-390 40 60 har hand om U10 födda -13 och -14

Josefine Enqvist – Josefine@enqvist.it har hand om U8 födda -15 och -16

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer