Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Idrottsföreningar kommer även i fortsättningen ha möjlighet att söka LOK-stöd för sin barn- och ungdomsverksamhet. Däremot är en viktig nyhet att alla idrottsföreningar från den 1 juli 2020 måste göra en fullständigt digital närvaroregistrering.
 
Sedan vi fick ny webbsida behöver föreningar göra om kopplingen till vår nyhetslista. Ett smidigt sätt att få uppdaterade nyheter från oss.
 
Vi har lediga lokaler på Idrottens hus Östersund. Stora eller små kontorsrum.
 
När världen vänds upp och ner behöver vi fasta punkter. Idrotten är en sådan för många, inte minst barn och ungdomar. Det är viktigt att vi redan nu vidtar åtgärder så att våra idrottsföreningar kan fortsätta med sin verksamhet på bästa möjliga sä...
 
I samarbete med skatteverket genomförs webbseminarium i aktuella ämnen som berör er ute i föreningarna. Läs mer och anmälan se nedan för respektive webbseminarium.
 
Vårt uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda idrottsföreningar och specialdistriktsförbund. Vi söker nu en Distriktsidrottschef till vår arbetsplats på Idrottens Hus i Östersund.
 
Folkbildning, idrott och bra vintrar. Vill du vara med och utveckla människor och idrottsföreningar? Tycker du att idrott och föreningsliv är något fint och viktigt? Är du en ledare som tror på laget före jaget? Älskar du bra vintrar?
 
Passa på och ta del av våra webbutbildningar nu när våra möjligheter att besöka er är begränsade och att vi inte kan träffas fysiskt.
 
Precis som övriga samhället vidtar RF-SISU Jämtland-Härjedalen åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Följande åtgärder kan påverka dig som är i kontakt med oss.
 
På den här sidan samlar RF den senaste informationen om coronaviruset och hur det påverkar idrottsrörelsen. Sidan uppdateras löpande.
 
Onsdag 11 mars, beslutade Regeringen att förbjuda allmänna sammankomster med över 500 personer. Förbudet gäller hela landet och tills vidare. Vad gäller då kring mindre sammankomster, som träningar, tävlingar och andra typer av aktiviteter?
 
 
Jämställdhet har en given plats i barn- och ungdomsverksamheten. Det svarar de allra flesta idrottsföreningar som deltagit i RF:s årliga forskningsrapport om jämställdhet som presenteras idag.
 
Nu finns det möjlighet att öka kunskapen i din förening kring menstruationscykeln och träning.
 
Onsdag den 22 april 2020 kl. 18.00, Clarion Hotel Grand, Östersund
 
12

ÖFS Huvudsponsorer:

 

Berners logo

Spektrum logo

Jämtkraft

Svensk Cater

Postadress:
Östersund-Frösö SLK - Skidor
Vintervägen 16
83245 Frösön

Besöksadress:
Vintervägen 16
83245 Frösön

Kontakt:
Tel: 063100012
E-post: ekonomi@ofslk.se