Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Regeringen har beslutat ge idrotten undantag att höja gränsen för publik – på ett smittsäkert sätt – till 300 personer. Undantaget gäller från den 1 november.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av Coronakrisen för andra halvåret i 2 ansökningsomgångar. Den 15 oktober-26 oktober 2020 öppnar första ansökningsomgången för kvartal 3.
 
 
Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har under oktober och november 2020 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen. Stödet är en engångsföreteelse och hanteras i en enda ansökningsomgång mellan 1 okt och 30 nov.
 
Just nu finns en unik chans att få både en digital utbildning och ett rörelsekit (värde 5 000 kr) helt kostnadsfritt till föreningen genom årets ”Projektstöd”.
 
Ett härligt gäng ledare och spelare från den omstartade handbollsklubben förkovrade sig i om vad Strategi 2025 innebär i stort, men även funderade till kring hur dom ska jobba med detta framöver.
 

Månadens bästa - Ope IF

(2020-10-06 09:46)
Varje månad utser vi på RF-SISU Jämtland-Härjedalen ”månadens bästa”. Det kan vara en förening, en föreningsledare, ett lag eller en anställd, det gemensamma är att de är förebilder som gör bra saker i enlighet med strategi 2025.
 
Fråga, lyssna och respektera!
 
 
Sedan vi fick ny webbsida behöver föreningar göra omkopplingen till vår nyhetslista. Ett smidigt sätt att få uppdaterade nyheter från oss.
 
Föreningen Härjedalens Skateboardklubb fick 200 tkr från Projektstöd IF-anläggning till denna anläggning
 
Idrottsrörelsen får ytterligare 1 miljard kronor i förlängt ekonomiskt stöd på grund av corona för 2020. Det meddelade regeringspartierna tillsammans med samverkanspartierna, Centerpartiet och Liberalerna idag.
 
Den första september 2020 började Anna Ottosson Blixt sin nya tjänst som Distriktsidrottschef på RF-SISU Jämtland-Härjedalen. Vi tog chansen att intervjua henne på hennes första arbetsdag.
 

Kom och titta!

(2020-08-31 10:22)
Var uppmaningen jag fick på sms när jag satt på IFK Strömsunds kansli och jobbade förra veckan.
 
Under Rebecca Rehns sakkunniga ledning fick ledarna i föreningarna kring Tåsjödalen vässa sina kunskaper.
 
12

ÖFS Huvudsponsorer:

 

Berners logo

Spektrum logo

Jämtkraft

Svensk Cater

Postadress:
Östersund-Frösö SLK - Skidor
Vintervägen 16
83245 Frösön

Besöksadress:
Vintervägen 16
83245 Frösön

Kontakt:
Tel: 063100012
E-post: ekonomi@ofslk.se