Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Det sjöd av aktivitet och rörelseglädje på Tigervallens alla aktivitetsytor i torsdags kväll, då Häggenås SK fick en ”aktivitetsväska” till sin fina verksamhet av RF-SISU Jämtland-Härjedalen.
 
Folkhälsomyndigheten häver från och med 14 juni råden till idrotten om att undvika närkontakt, undvika onödiga resor och att skjuta upp eller ställa in matcher och tävlingar.
 

Årsmöte i Coronatider

(2020-05-28 12:31)
Nu kan Östersund-Frösö Fäktklubb lägga ännu ett bra verksamhetsår till handlingarna.
 
Men det blev snabbt varmt i hjärtat av att se den fantastiska aktivitet som pågick på olika delar av konstgräsplanen i Duved, i Åre SLK:s regi.
 
Vi ställer inte in utan vi ställer om!
 
Folkhälsomyndigheten gav idag besked att det just nu inte är möjligt att ändra de allmänna råden för att öppna för tävling och matcher på seniornivå. RF har fortsatt dialog för att så mycket idrottsverksamhet som möjligt ska kunna genomföras.
 

Haras framtid i rörelse!

(2020-05-14 06:00)
Hara IF gör en utbildningssatsning inom rörelseförståelse för att bygdens barn och ungdomar ska upptäcka glädjen i att röra sig.
 
Med IdrottOnline erbjuds idrottsföreningen en modern hemsideslösning för att hantera och publicera information, lag- och gruppsidor inklusive aktivitetskalendrar, administrera medlemsarkiv, söka LOK-stöd, dokument- och bildhantering i ett...
 
I samarbete med skatteverket genomförs webbseminarium i aktuella ämnen som berör er ute i föreningarna. Läs mer och anmälan se nedan för respektive webbseminarium.
 
1:a träffen: 16 september och 2:a träffen 18 oktober 2020, Scandic Syd Hotel Östersund. Grundutbildningen för tränare bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att stå på i din roll som tränare. Sista dag för anmälan 2 september 2020.
 
Regeringens krispaket på 500 miljoner kronor täcker knappt hälften av förlusterna. Det visar sammanställningen av den enkät som Riksidrottsförbundet skickat ut till landets idrottsföreningar. J-H räknas förlusterna till mer än 19 miljoner kronor.
 
Idrottsrörelsen drabbas hårdare av coronakrisen än tidigare beräknat: Minus 1,2 miljarder kronor fram till sista juni, enligt en ny undersökning med 3 000 av Sveriges 19 000 idrottsföreningar.
 
Vi har träffat och pratat med Pontus Magnusson, ordförande, och Emilia Westh, ungdomsansvarig, i Östersunds bandysällskap om föreningen och deras verksamhet samt deras satsning bandy- och skridskokul.
 
Den 22 april genomförde RF-SISU Jämtland-Härjedalen två årsmöten; det sista för den juridiska personen SISU Idrottsutbildarna Jämtland-Härjedalen, det första för den sammanlagda organisationen RF-SISU Jämtland-Härjedalen.
 
Specialidrottsförbund och idrottsföreningar kan under perioden 1–15 maj ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen.
 
12

ÖFS Huvudsponsorer:

 

Berners logo

Spektrum logo

Jämtkraft

Svensk Cater

Postadress:
Östersund-Frösö SLK - Skidor
Vintervägen 16
83245 Frösön

Besöksadress:
Vintervägen 16
83245 Frösön

Kontakt:
Tel: 063100012
E-post: ekonomi@ofslk.se