Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Anja Korhonen och Carina Modén Aronsson, RF-SISU Jämtland-Härjedalen, har träffat Orrviken IK i föreningens klassiska klubbstuga. Ett givande möte där historik och nytänkande blandades i en mixed.
 
SLAO, Svenska skidanläggningars organisation, delar varje år ut ett antal priser och i år var Mickelbacken och Gällö Alpina nominerade som en av tre kandidater i kategorin, Hemmabacken.
 
Riksidrottsstyrelsen har beslutat att fördela ytterligare 500 miljoner kronor i nya medel till idrottsrörelsen för att ge extra kraft i återstartsarbete efter pandemin.
 
RF-SISU:s Svante Lundberg och Anja Korhonen har besökt Ope IF som jobbar aktivt med att skapa en inkluderande och trygg idrottsmiljö i sina fotbollslag.
 
Ulrika Hermansson och Johanna Jonsson från RF-SISU Jämtland-Härjedalen har kört process med Östersund- Frösö Ridklubb, vilket duon upplevde som fantastiskt roligt!
 
Wictor Lundström från RF-SISU Jämtland-Härjedalen var på plats när svensk hockey hade en bred samling där ”Hemmaplansmodellen” presenterades och diskuterades i Linköping.
 
Göran Jonsson svingade klubban förtjänstfullt när RF-SISU Jämtland-Härjedalen hade årsstämma under tisdag kväll. Ett välbesökt möte där det blev klart att distriktets styrelse fick en ny sammansättning.
 

Street Games Torvalla 2022

(2022-04-25 11:20)
Street Games är ett gratis “Prova på”- evenemang i Torvalla under sommarlovet 2022 som riktar sig till framför allt barn och ungdomar i åldrarna 9-15 år, men även yngre barn är välkomna.
 
Jämtlands Bågskytteklubbs verksamhet är i gång året runt och det är en förening som lockar unga som gamla.
 
När Gabriel Persson Lenhardt från Friskis & Svettis gästade skolan i Torvalla härförleden genomfördes bland annat ett cirkel-pass för tjejer och sedan var han även i gymmet och under dagen.
 
RF-SISU Jämtland-Härjedalens Johanna Jonsson har varit och besökt ridklubben Östjämten där hon träffade ridläraren och kanslisten Camilla Gradin.
 
RF-SISU Jämtland-Härjedalen fortsätter att förstärka sin organisation och nu är tre nya konsulenter på plats. Carina Modén Aronsson, Camilla Lindblad och Dan Jönsson.
 
Östersunds kommun har tagit fram en utvecklingsstrategi för Torvalla. RF-SISU Jämtland-Härjedalen har förmånen att vara en del av den och nyligen var det informationsträff om Strategi Torvalla 2021-2030.
 
Rörelseförståelse ska ytterligare implementeras i Parasportens grunder och som ett led i utvecklingen genomfördes en internutbildning där RF-SISU:s Wictor Lundström höll i taktpinnen.
 
Våren är ofta en mötestid. I slutet av mars hade Ope IF sitt 100:ade årsmöte, vilket onekligen är respekt och beundransvärt, en förening med anor.
 
12

ÖFS Sponsorer:

 

Berners logo

Spektrum logo

Jämtkraft

Svensk Cater

 

Bingohallen Östersund

Postadress:
Östersund-Frösö SLK - Skidor
Vintervägen 16
83245 Frösön

Besöksadress:
Vintervägen 16
83245 Frösön

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@ofslk.se