Hoppa till sidans innehåll

Kort rapport från styrelsen

30 MAR 2021 21:07
Styrelsen rapporterar från senaste mötet 17 mars.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2021 21:07

Även för styrelsen innebär pandemin en del förändringar, det var t ex länge sedan vi alla sågs på kansliet för våra styrelsemöten. Nu ses vi mest digitalt och försöker hålla kontakt med verksamheten genom våra olika kontaktytor i träningsgrupper och kommittéer. Vi är glada att se hur alla duktiga och engagerade ledare håller igång verksamheten för våra medlemmar. Bra jobbat!

Vi förbereder också den kommande säsongen och jobbar just nu med policy- och styrdokument för budget och verksamhetsplanering. Det ska underlätta en röd tråd mellan grupperna och en tydlighet i fördelningen av medel.


Vår värdegrund har blivit satt under prövning vid ett par tillfällen under vintern. Här ser vi vikten av att hålla värdegrundsfrågor levande och att vi agerar utifrån dessa när det verkligen gäller. Här får vi alla hjälpas åt och styrelsen kommer att arbeta vidare frågorna tillsammans med er medlemmar så snart vi kan ses på ett mer normalt sätt.

En riktigt rolig punkt på agendan är hur vi firar ett VM-guld. Ett stort grattis till Oliwer Magnusson som vann VM i Big Air i Aspen tidigare i mars. Nu väntar vi bara på att få gratta Oliwer på riktigt här på hemmaplan.  

Pandemin tär hårt på våra intäkter men vi har beslutat att hålla i verksamheten så gott det går och skjuter till medel från vår ekonomiska buffert. Samtidigt vill vi uppmana alla till försiktighet gällande kostnader. Intäktssidan behöver förstärkas. Vi har fått förfrågningar om att vara behjälplig med funktionärer vid några olika arrangemang i vårt närområde. Det gäller arrangemang både inom vår idrott men också att hjälpa till vid andra arrangemang under tider som inte krockar med vår ordinarie verksamhet. Vi återkommer med förslag och tror att vi alla kan dra några strån till stacken för att återigen förstärka föreningens tidigare stabila ekonomiska plattform, allt för att vi ska kunna erbjuda en bra verksamhet till alla våra medlemmar.  

Nästa styrelsemöte har vi i mitten av april. Vi nås på This is a mailto link 

Styrelsen

Skribent: Kristina Andersson
E-post: Adressen Gömd

ÖFS Sponsorer:

 

Berners logo

Spektrum logo

Jämtkraft

Svensk Cater

 

Bingohallen Östersund

Postadress:
Östersund-Frösö SLK - Skidor
Vintervägen 16
83245 Frösön

Besöksadress:
Vintervägen 16
83245 Frösön

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link