Hoppa till sidans innehåll

Hej alla medlemmar!

09 APR 2020 09:03
Här kommer lite information från styrelsen i vår slalomklubb ÖFS.
  • Uppdaterad: 09 APR 2020 09:03

Just nu upplever vi en tid i vårt samhälle som vi aldrig har upplevt tidigare. Vi har ett virus som på olika sätt påverkar oss alla och det viktigaste i detta läge är naturligtvis att värna om hälsan i vid mening.

Vi närmar oss påskhelgen och de flesta av våra träningsgrupper har fortfarande sin
verksamhet igång vilket är väldigt glädjande. Att fortfarande få träna och åka skidor känns positivt i dessa tider. Tänk på att våra åkare ska vara friska när de tränar och att vi försöker att hålla oss i mindre grupper. Viktigt att vi respekterar och agerar enligt myndigheternas rekommendationer i planering av och deltagande i träning så att vi kan fortsätta att ägna oss åt fysisk aktivitet för folkhälsan och vårt intresse skidåkning. 
Läs gärna mer via denna länk

Vi i styrelsen har nyligen haft styrelsemöte och där bland annat tittat över klubbens ekonomi och hur den påverkas av Corona. Det som är positivt är att vi hann genomföra de flesta av våra evenemang som ger klubben viktiga intäkter. Vi måste dock som en stor förening ta ansvar och se till att vi har en bra ekonomi även kommande år då ingen just nu vet hur detta virus påverkar allas ekonomi på sikt. Vi vill därför att vi alla tänker till en extra gång innan vi drar på oss nya kostnader i klubben. Planerade avslutningar i de olika grupperna får genomföras på så sätt som är möjligt och lämpligt utifrån de rekommendationer som finns. 

Under våren var ett medlemsmöte inplanerat där vi ville få in alla medlemmars synpunkter och tankar om vår förening. Ett fysiskt möte går just nu inte att genomföra men vi kommer att fortsätta arbeta för att få in era synpunkter på andra sätt. Vi återkommer med mer information kring detta. Det är förstås viktigt att få in era synpunkter så att vi tillsammans utvecklar vår förening på bästa sätt.

Nu vill vi önska er alla en glad påsk och att vi fortsätter med allt härligt engagemang i denna slalomklubb.

 

Med vänliga hälsningar
Styrelsen i ÖFS

Skribent: Kristina Andersson
Epost: Adressen Gömd

ÖFS Huvudsponsorer:

 

Berners logo

Spektrum logo

Jämtkraft

Svensk Cater

 

Postadress:
Östersund-Frösö SLK - Skidor
Vintervägen 16
83245 Frösön

Besöksadress:
Vintervägen 16
83245 Frösön

Kontakt:
Tel: 0705860012
E-post: This is a mailto link