Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar

28 OKT 2019 07:07
Hej ÖFS-are! Nu har det gått drygt en månad sedan föreningens årsmöte i mitten av september och vi i styrelsen har hunnit med några möten med fokus på att sätta oss in i hela föreningens verksamhet och se över resurser.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2019 07:07

Hög tid att ni hör ifrån oss i vårt gemensamma forum där alla ska ha möjlighet att följa arbetet med att leda föreningen in i kommande säsong och också har förutsättningar för ett långsiktigt arbete. Vår hemsida har alla tillgång till och här ska det gå att hitta aktuell information, ett jobb vi har att göra framåt. Informationsansvarig i grupperna har rollen att informera medlemmarna. Med dessa två kommunikationsvägar ska vi kunna tillhandahålla information om verksamheten på ett tillfredsställande sätt.

Årsmötet var förhållandevis välbesökt men målet ska ändå vara att det är flera som känner det angeläget att vara med och påverka hur och i vilken riktning vi styr vår förening. Tillsammans är vi ÖFS. Årsmöteshandlingar och styrelsen kan du läsa mer om på hemsidan.  

Vi återkommer till presentation av styrelsen vid senare tillfälle men kort om det arbete som är gjort och det som vi ser som viktigt framåt:

  • genomgång av gruppernas verksamhetsplaner och de ekonomiska förutsättningarna.
  • föreningens organisation.
  • tillsätta arbetsgrupper för att säkerställa ett långsiktigt arbete. Grupperingar är på gång inom Idrott, Marknad, Tävling, Utbildning, Material och Café.
  • andra viktiga områden vi diskuterat är värdegrund, anläggning och dialog med kommunen, idrottsmedel, information/hemsida, kanslifrågor.

Verksamhetsplanerna visar på full aktivitet och stort engagemang på alla håll. Flera grupper har redan varit på snö och vi ser fram emot vintern med (skid)glädje. 

Vi hörs och ses snart igen! 

Kristina Andersson
ordförande

--

Skribent: Kristina Andersson
Epost: Adressen Gömd

ÖFS Huvudsponsorer:

 

Berners logo

Spektrum logo

Jämtkraft

Svensk Cater

Postadress:
Östersund-Frösö SLK - Skidor
Vintervägen 16
83245 Frösön

Besöksadress:
Vintervägen 16
83245 Frösön

Kontakt:
Tel: 063100012
E-post: This is a mailto link