Hoppa till sidans innehåll

Köp av säsongspass Skistar All

2017-09-25 17:42
  • Uppdaterad: 2017-09-25 17:42

Skistar har meddelat att de inte kommer att närvara på skidmässan i år. Vi kan därför inte köpa våra säsongskort då. Skistar vill att vi köper säsongskorten online via deras webb. www.skistar.com

OBS! Den kampanjkod vi har fått är endast giltig nu denna vecka 25-30/9.

De rabattnivåer som gäller i år är: 7-17 år 40% och vuxen 15%

Vi har inte haft vetskap om detta tidigare, utan fick veta det först idag, annars hade den här informationen kommit betydligt tidigare. Vi ber om ursäkt för de problem det här kan ställa till för Er. Vi ber att hjälpas åt att sprida informationen om att man måste köpa liftkorten den här veckan, så att helst ingen missar det.

Kampanjkod: har skickats via mail. Har ni inte fått mail, har vi som klubb sannolikt inte er mailadress, vv kontakta kansliet.

 Vid själva köpet på Skistars webb, fyller man i kampanjkoden när man kommer till kassan. 

 

Utöver att handla säsongspass online under denna vecka, finns det ett alternativ, på plats i Åre helgen v42.

PS om klubbhelg i Åre

Den 21-22 oktober välkomnar vi alla medlemmar i den alpina sektionen Åre SLK, Duveds IF, Edsåsdalens SLK, Östersund-Frösön SLK till Klubbhelg i Åre.

Denna helg har ni förutom möjlighet att köpa MySkiStar All säsongspass till alpinklubbsrabatt även 20%* rabatt på hela sortimentet.

Butiken är fylld med vinterns nyheter, hjälmar, goggles, skydd, racestavar, skidor, pjäxor samt skidkläder och mode. Passa på att köpa julklappar i tid! Behöver ni hjälp med montering av skidor eller anpassning av pjäxor så löser vi det.

Passa på att lämna in skidorna på service! Vi erbjuder 30% rabatt på ordinarie skidslipar, samt klubbrabatterade raceslipar.

 

Om det är någon som missar att köpa säsongskort, och inte kan vara i Åre på klubbhelgen, kontakta Eva på kansliet, så försöker vi hantera det samlat under nästa vecka.

 

Vänliga hälsningar // Styrelsen

Skribent: Magnus Björch
Epost: Adressen Gömd

 

ÖFS övriga sponsorer

bingobanner

berners

tandlakarhuset_Turkos_info2

 

jamteborg2

 

ÖFS Samarbetspartners

 

Jamtport


  

Postadress:
Östersund-Frösö SLK - Skidor
Vintervägen 16
83245 Frösön

Besöksadress:
Vintervägen 16
83245 Frösön

Kontakt:
Tel: 063-10 00 12
E-post: This is a mailto link

Se all info